Zaterdagmiddag LIVE! brengt het ideale weekendgevoel naar Papendrecht

0
284

ZUID-HOLLAND – Een nieuwe samenwerking komt naar de lokale radiozender van Papendrecht! Vanaf 2 december zal het bruisende radioprogramma “Zaterdagmiddag LIVE!” te horen zijn op Papendrecht FM. Daarmee breidt het programma, dat het ideale weekendgevoel al op zes andere lokale omroepen brengt, het zendgebied uit met een mooie dekking in de Drechtsteden.

Zaterdagmiddag LIVE! is een vrolijk, gezellig en informatief programma dat draait om alles wat onze prachtige regio te bieden heeft. De show, die elke zaterdag van 12 tot 14 uur wordt uitgezonden, wordt geproduceerd door lokale omroepen in Zuid-Holland Zuid en belicht mooie lokale verhalen. Verslaggevers gaan op pad om de pareltjes van onze regio te ontdekken, en het programma zit boordevol boeiende reportages, heerlijke muziek, het interactieve spel “Verslaggever Vermist” en live verslaggeving van evenementen. Het programma wordt gepresenteerd door getalenteerde medewerkers van de lokale omroepen.

Sebastiaan van Mill en Hans Hulswit

Verheugd
Sebastiaan van Mill, eindredacteur van “Zaterdagmiddag LIVE!”, is verheugd over deze nieuwe samenwerking en zegt: “Dit is een geweldige stap voor ons programma. We zijn enorm blij met de kans om onze unieke kijk op de regio te delen met de luisteraars van Papendrecht FM. Samenwerken met Papendrecht FM biedt ons de mogelijkheid om ons bereik te vergroten en nog meer mensen te bereiken met ons programma. We kunnen niet wachten om van start te gaan!”

Hans Hulswit, voorzitter van RTV Papendrecht, is ook positief over de nieuwe toevoeging aan de programmering en zegt: “We zijn blij dat we ‘Zaterdagmiddag LIVE!’ aan ons programma-aanbod toe kunnen voegen. Dit programma brengt niet alleen vermaak, maar biedt ook een bijzondere blik op onze regio. Het is een mooi programma dat we graag een podium bieden op Papendrecht FM.”

Mis deze spannende samenwerking niet! Stem vanaf 2 december af op Papendrecht FM – of natuurlijk op een van de al deelnemende omroepen – en laat “Zaterdagmiddag LIVE!” je het ideale weekendgevoel bezorgen, boordevol vrolijkheid, gezelligheid en lokale verhalen.

DZM Show
Het programma de DZM Show, dat tot nu toe te horen was op zaterdagmiddag op Papendrecht FM, verhuist naar de vrijdagmiddag van 15 tot 17 uur.

Over “Zaterdagmiddag LIVE!”
“Zaterdagmiddag LIVE!” is een radioprogramma geproduceerd door lokale omroepen in de regio Zuid-Holland Zuid. Elke zaterdag van 12 tot 14 uur biedt het programma een boeiende kijk op de regio, met reportages, muziek en live verslaggeving van evenementen. Medewerkers van de lokale omroepen presenteren het programma, en het is bedoeld om luisteraars het ideale weekendgevoel te bezorgen. Het kernteam van Zaterdagmiddag LIVE! staat onder leiding van Cornel van der Heiden, Sebastiaan van Mill, Erik Deutz en Aad Hoogendijk.

Zaterdagmiddag LIVE! is te volgen via (de FM-frequentie wordt tussen haakjes weergegeven):
• Papendrecht FM (105.0)
• Exxact Barendrecht (106.4)
• ATOS Radio (106.1)
• Radio Ridderkerk (105.7)
• RTV Albrandswaard (107.1)
• RTV Lansingerland (92.2)
• Omroep Hoeksche Waard (96.0 en 105.5)

Alle informatie is de vinden op zaterdagmiddaglive.nl.