Praatpaal maakt 200e uitzending

0
160
Foto: Hans Hulswit

PAPENDRECHT – Het programma Praatpaal beleefde dinsdagavond zijn 200e uitzending. In het eerste uur waren de wethouders Jan Dirk van der Borg en Arjan kosten aanwezig om te vertellen over het vernieuwde Vitaliteitsakkoord. Zij namen de gelegenheid te baat om een bos bloemen aan te bieden aan de bedenkers van het programma, René van Engelen en Gerrit de Ruiter.

Beiden waren blij met deze blijk van waardering van het college. In het programma maakten ze duidelijk dat er zeker nog 200 afleveringen komen…

Foto: Hans Hulswit

Praatpaal Papendrecht is een lokaal praatprogramma over politiek, cultuur, wetenschap en levensbeschouwing van Gerrit de Ruiter, Peter de Liefde, Hans Hulswit en René van Engelen: dinsdag van 20:00-22:00 uur op Papendrecht FM via website van RTV Papendrecht, in de ether op 105.0MHz. in de Drechtsteden en de Alblasserwaard en via uw digitale provider. Het programma wordt herhaald op donderdag van 10:00 tot 12:00 uur.