Kerstzangavond voor de kankerbestrijding in Giessen-Oudekerk

0
156

REGIO – In de Hervormde Kerk in Giessenburg wordt zaterdag 9 december een Kerstconcert georganiseerd in de serie Molenlanden Zingt. De opbrengst is voor onderzoek naar darmkanker.

In de Hervormde Kerk, Oudkerkseweg 20, in Giessenburg geeft Inspire2LiveChoir o.l.v. Peter Overduin een Kerstconcert in de serie Molenlanden Zingt. De opbrengst van deze avond is voor het Radboud Oncologie Fonds, met specifiek onderzoek naar darmkanker en uitzaaiingen. Verder werken aan deze avond mee: Hugo van der Meij op het orgel, Jan Peter Teeuw aan de piano, Severin van Dijk op dwarsfluit en de bariton Sierk Krol. Naast koorzang is er ook samenzang van bekende kerstliederen. Al met al belooft het weer een avond te worden waarvoor u bent uitgenodigd.
.
De aanvang is 19:30 uur en de kerk is open vanaf 19:00 uur. Toegangsprijs € 5.-p.p. t/m 12 jaar gratis. Kaartverkoop: kaartverkoop@inspire2livemusic.nl of 06-40329257, bij alle koorleden en ’s avonds aan de kerk.