Wij Houden Het Hollands brengt bekende Nederlandstalige artiesten

0
168
Wolter Kroes in de studio bij Papendrecht FM

REGIO – Wij houden het Hollands is het Nederlandstalige radioprogramma dat zijn oorsprong bijna 35 jaar geleden vond en nog steeds springlevend is. Elke zondag wordt het programma uitgezonden via enkele lokale radiostations in onze regio.

Nederlandse artiesten weten al jaren de weg te vinden naar het programma, zo was nog geen twee weken geleden Wolter Kroes nog in de studio om een uur lang te praten met presentator Rob de Leeuw.

Ook in de maand December pakken we weer uit met grote namen: op zondag 3 december komt Corry Konings en op zondag 17 december Frans Duijts. Als klap op de vuurpijl komt in de laatste uitzending van het jaar op zondag 24 december Stef Ekkel.

Het programma waar de Nederlandstalige sterren altijd stralen Wij houden het Hollands is iedere zondag live te beluisteren van 12.00 tot 14.00 uur in de regio via Papendrecht FM 105.0, ATOS Radio 106.1, Radio Ridderkerk 105.7 en Merweradio 105.4.

Edwin van der Toolen, Rob de Leeuw, Richell