Corry Konings te gast bij Wij Houden Het Hollands

0
148
Corry konings en Rob de Leeuw, archieffoto

PAPENDRECHT – In het radioprogramma ‘Wij houden het Hollands’ is zondag 3 december zangeres Corry Konings te gast. Presentator Rob de Leeuw praat met haar tussen 12.00 en 14.00 uur vanuit de studio van Papendrecht FM 105.

Wij houden het Hollands is een radioprogramma met Nederlandstalig e muziek dat al bijna 35 jaar bestaat en nog steeds springlevend is. Het programma, waar de Nederlandstalige sterren altijd stralen, is te horen op meerdere lokale omroepen in de regio. Naast Papendrecht FM is dat MerweRadio (Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam), RTV Ridderkerk en ATOS (Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht).

Vele artiesten
De Nederlandse artiesten weten de weg al jaren te vinden naar het programma. Nog geen twee weken geleden was Wolter Kroes in de studio om een uur lang te praten met presentator De Leeuw. Ook in de maand december wordt uitgepakt met grote namen, want zondag 17 december is Frans Duijts te gast en in de laatste uitzending van het jaar op zondag 24 december komt Stef Ekkel langs.