Pride & Rebel: X-Mas Karaoke Night

0
123
Foto: aangeleverd

DORDRECHT – Dordrecht Pride en vegan Muziekcafé Rebel Rebel organiseren vrijdag 15 december de eerste Pride & Rebel Night en dat doen ze gelijk met een X-Mas Karaoke Night.

Tijdens deze karaoke night komen natuurlijk de grootste kerst-meezingers voorbij waarop iedereen uit volle borst mee kan zingen. Deze avond sluit goed aan op de feestelijkheden die er die avond al in de stad zijn zoals de Santarun.
Behalve een hele X-mas Karaoke Night is deze avond vooral ook bedoeld om met vrienden samen te komen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Het is de eerste editie van Pride&Rebel in het Vegan Muziekcafé Rebel Rebel aan de Houttuinen. Het idee is dat er maandelijks een avond wordt georganiseerd binnen een omgeving waarin iedereen veilig zichzelf kan zijn.

Pride&Rebel: X-Mas Karaoke Night
Vrijdag 15 december, 21:30 uur, gratis