Kerstboutdraaien bij VV Papendrecht

0
173
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Vlak voor het ingaan van de winterstop wordt bij Voetbalvereniging Papendrecht het jaarlijkse Kerstboutdraaien georganiseerd. Vorig jaar was het flink druk en werden er diverse prijzen gewonnen.

Op zaterdag 16 december zal spelleider Eimerd van de Griend rond 14:30 uur het Rad van Fortuin voor de eerste keer in beweging zetten. Voorafgaand daaraan kunt u eerst genieten van enkele voetbalwedstrijden. Zo speelt Papendrecht 2 vanaf 12:00 uur een wedstrijd in de derde ronde van het KNVB-toernooi om de beker van het district Zuid I.

Zanger Melvin Jongeneel zal een optreden verzorgen. Dus kom op de derde zaterdag van december naar sportpark Slobbengors, Anthony Fokkerweg 3, om eerst naar een leuk potje voetbal te kijken om daarna in de kantine lootjes te kopen en wie weet ga jij met een kerstbout of een andere prijs naar huis.