Familie-Kerstconcert voor het goede doel

0
129
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – In de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat 1 wordt zaterdag 16 december een groot familie-Kerstconcert georganiseerd waarvan de opbrengst voor het Radboud Oncologie Fonds bestemd is.

Het bekende Inspire2liveChoir uit Alblasserdam o.l.v. Peter Overduin geeft een Familie-Kerstconcert waarvan de opbrengst is bestemd voor het Radboud Oncologie Fonds met specifiek het onderzoek naar darmkanker en uitzaaiingen. Verder werken aan deze avond drie mannenkoren mee, te weten: Chr. Slikkerveers Mannenkoor, Zederiks Chr. Mannenkoor en Chr. Mannenkoor Con Forza o.l.v. Willem Nijhof.

Muzikale begeleiding en verdere medewerking van: organist Johan den Hoedt, pianist Hans Veldhuizen, sopraan Annelies Schep en trompettist Maurice van Dijk. Naast koorzang zijn er ook diverse instrumentale intermezzo’s en samenzang van bekende Kerstliederen.

Burgemeester Margreet van Driel opent dit Kerstconcert. Al met al belooft het weer een bijzonder afwisselende avond te worden. Aanvang: 19:30 uur. Kerk open: 19:00 uur. Toegangsprijs € 15.-p.p. t/m 12 jaar gratis. Kaartverkoop: www.peter-overduin.nl , en ’s avonds aan de kerk. Inl.: 06-40329257