Het Nieuwjaarsconcert van Excelsior

0
101
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Het Groot Orkest van Excelsior kondigt met trots het Nieuwjaarsconcert 2024 aan. Op 13 januari 2024 zal Theater De Willem het toneel zijn van een avond, waarin muzikaal vakmanschap en melodieën samenkomen. Dit jaarlijks terugkerende evenement is een niet te missen traditie die al jarenlang uitverkochte zalen trekt en het publiek keer op keer weet te raken.

Het Nieuwjaarsconcert van Het Groot Orkest is inmiddels een traditie die niet meer weg te denken is in Papendrecht en ook in 2024 trapt Excelsior het jaar muzikaal af met een nieuwe editie van deze meer dan succesvolle concertreeks. Het Nieuwjaarsconcert is namelijk niet alleen de langstlopende, maar ook de meest succesvolle concertreeks van het orkest. Hoewel er een knipoog wordt gemaakt naar het beroemde Weense Nieuwjaarsconcert, belooft het programma vooral zeer gevarieerd te zijn. Met een mix van klassieke stukken en moderne meesterwerken zal het publiek worden geraakt.

Het Groot Orkest van Excelsior staat onder leiding van dirigent Ruud Welle. Met zijn passie voor muziek weet hij al jaren het beste uit het orkest naar boven te halen en creëert hij een muzikale ervaring voor het publiek. Het orkest en haar dirigent hebben ook voor deze editie weer zeer artiesten aan zich weten te binden. Trompettist Floris Onstwedder, een van de grootste talenten in Europa op het gebied van klassieke muziek, zal het publiek versteld doen staan met zijn virtuositeit. Zangeres Anna Majchrzak, bekend van haar jarenlange samenwerking met André Rieu en optredens in stadions over de hele wereld, zal haar stem laten klinken. Daarnaast zal concert- en operazanger Vincent Spoeltman, die eerder schitterde met het Residentieorkest, het Concertgebouw Kamerorkest en het Nederlands Philharmonisch Orkest, zijn vocale kunsten vertonen.

Mis deze muzikale ervaring niet en reserveer snel kaarten voor het Nieuwjaarsconcert 2024. Traditiegetrouw is het Nieuwjaarsconcert van Excelsior uitverkocht dus wees er snel bij. Het concert vindt plaats op zaterdag 13 januari om 20:15 uur in theater De Willem in Papendrecht. Kaarten kosten € 18,50 per stuk en zijn te koop via www.theaterdewillem.nl of aan de kassa van theater De Willem.