Legokampioenschappen bij speeltuin De Zonnebloem

0
182

PAPENDRECHT – Op zaterdag 13 januari organiseert speeltuin De Zonnebloem Legokampioenschappen voor kinderen van groep 4 tot en met 8 in Papendrecht.

In teams van 6 personen wordt gestreden om het kampioenschap. In de ochtend start de Zonnebloem met een paar kleinere bouwopdrachten en een quiz. Na de lunch gaat ieder team aan de slag om een meesterwerk te bouwen. Hier heb je de hele middag voor. Voordat de brickmasters de kampioenen bekend maken, zijn ook de ouders van harte welkom om de meesterwerken te bewonderen.

De kampioenschappen beginnen om 10:00 uur en zijn rond 16:30 uur afgelopen. Vind je het leuk om een hele dag aan de slag te gaan met lego? Geef je dan snel op via info@speeltuindezonnebloem.nl. Wil je graag met een vriend/vriend in één team? Geef dit dan door bij het aanmelden. Ben je geen lid van de speeltuin dan is de eigen bijdrage € 2,50 per kind. Dit is inclusief een lunch, drinken en lekkers. Na aanmelding krijg je een e-mail met meer informatie.