Wasko viert 35-jarig bestaan met elektrische busjes

0
125
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Wasko Kinderopvang markeert haar 35-jarig bestaan met een stap richting een duurzamere toekomst. Als onderdeel van het ambitieuze project ‘Wasko kleurt groen’ heeft Wasko acht bussen binnen haar wagenpark vervangen door nieuwe elektrische bussen.

“Ons streven is een duurzamere kinderopvangorganisatie te zijn, die vandaag de dag en in de toekomst een positieve impact wil hebben op het milieu en de leefomgeving, voor de kinderen die we opvangen én voor onze medewerkers,” aldus Germaine de Goede, manager bedrijfsvoering bij Wasko Kinderopvang. “Met de inzet van de elektrische bussen zetten we een belangrijke stap in de richting van onze bredere visie op duurzaamheid. Vorig jaar zijn we gestart met het project ‘Wasko kleurt groen’ om medewerkers en ouders bewuster te maken van duurzaamheid.”

“De nieuwe elektrische bussen stoten geen schadelijke gassen uit en zijn geluidsarm, wat prettiger is voor sommige kinderen. Vanaf nu zullen deze elektrische bussen zichtbaar zijn in de gehele Alblasserwaard. We zijn trots op deze stap,” zegt De Goede.