Marco de Hollander in Wij houden het Hollands

0
263
Foto: aangeleverd

DRECHTSTEDEN – Wij houden het Hollands is vanaf aankomende zondag geheel in de kerstsfeer. We hebben Nicolas de kerstman op bezoek in het eerste uur van 12.00 tot 13.00 uur, die zijn nieuwe single Als het kerst is komt brengen. Hij brengt nog meer cadeautjes mee naar de studio, want ook Marco de Hollander komt zijn nieuwe kerstalbum en single laten horen en dat doet hij samen met Klazina, die de kerstsingle Eenzaam met kerst uit heeft.

In het tweede uur van 13.00 tot 14.00 uur komt Antonio Holsken, die momenteel in de RTL5 tv serie Bij ons op het kamp is te zien, ook naar de studio in Papendrecht om te praten over zijn kerstsingle Ons geheim.

Het programma waar de Nederlandstalige sterren altijd stralen Wij houden het Hollands is iedere zondag live te beluisteren van 12.00 tot 14.00 uur in de regio via Papendrecht FM 105 MHz, ATOS RTV 106.1 MHz, Radio Ridderkerk 105.7 MHz en Merweradio 105.4 MHz.