Carols Concert op 21 december

0
109

DORDRECHT – Merwes Oratorium Vereniging (MOV) verzorgt op donderdag 21 december een Carols Concert in de Wilhelminakerk in Dordrecht. Het is dit jaar een zeer gevarieerd programma; evenals eerdere jaren zingt men traditionele Carols -waarbij het publiek kan meezingen- en enkele delen uit A Ceremony of Carols van Benjamin Britten. Ook wordt het Christus Natus Est van Cecilia McDowall uitgevoerd.


MOV werkt in dit concert samen met de Koorschool Dordrecht, o.l.v. Ingrid van Herk-Roig. Hiermee leggen we een link naar jonge zangers en bieden hen de kans zang- en concertervaring op te doen. Dit geldt zeker voor Serra Dingemans die een solo zal verzorgen. De begeleiding is in handen van pianiste Caecilia Boschman en organist Robert van Herk; zij zullen beiden ook een enkel intermezzo uitvoeren. Het geheel staat onder leiding van dirigent Gilles Michels.

Na afloop van het concert, dat geen pauze heeft, is er glühwein en warme chocolademelk om in Kerstsfeer na te praten. Het concert vindt plaats in de Wilhelminakerk (Blekersdijk 41) in Dordrecht en start om 20:00 uur (zaal open vanaf 19:30 uur). Kaarten voor dit concert zijn te bestellen via de agenda, via kaartverkoop@oratoriumdordrecht.nl, of bij de leden. Op de avond zelf zijn ze, indien nog beschikbaar, aan de zaal te verkrijgen. De kaarten kosten € 15.-.

Zie voor informatie over MOV en het concert https://oratoriumdordrecht.nl