Kom van die bank en ga lopen bij AV Passaat

0
204
Foto: aangeleverd

Startersloopgroep
PAPENDRECHT – Heb je te lang niets gedaan aan je conditie? Wil je nu eindelijk die goede voornemens eens echt in de praktijk brengen? Of ben je geblesseerd geweest en wil je weer beginnen met sporten? Houd je van bewegen in de buitenlucht en vind je het fijn samen met anderen te trainen? Sluit je dan aan bij de startersloopgroep van AV Passaat.

Wat ga je doen?
In een gezellige groep werk je aan je conditie en spieropbouw, zodat je aan het eind van dit traject de 5 of 10 kilometer van de Nationale Lenteloop kunt lopen. Dit alles onder begeleiding van ervaren hardlopers.

Wanneer?
De startersloopgroep traint op zaterdag om 9.30 uur en op dinsdag en donderdag om 20.00 uur.
Op zaterdag 6 januari 2024 starten we om 9.30 uur met een informatiebijeenkomst in de kantine van AV Passaat. Aansluitend vindt de eerste training plaats.

Wat zijn de kosten?
De eerste 2 weken train je gratis. Daarna word je lid van AV Passaat en betaal je contributie. Dit is
€ 58,75 per kwartaal. Aan het eind van het traject kun je kiezen om lid te blijven en door te stromen naar een reguliere loopgroep. Ook is het mogelijk om kosteloos je lidmaatschap te beëindigen.

Wat krijg je hiervoor?
Behalve een fitter lijf en een betere conditie mag je gedurende je lidmaatschap gebruik maken van de accommodatie van AV Passaat. Er zijn kleedkamers waar je na de training kunt douchen. Ook is er een gezellige kantine om na je training iets te drinken en na te praten. Daarnaast krijg je deskundige begeleiding tijdens de trainingen. Je krijgt advies over loopschoenen en kleding, en 10% korting op je aankopen bij Runnersworld Dordrecht.
En natuurlijk hebben we met elkaar heel veel plezier want naast de prestatie staat plezier altijd voorop bij de startersloopgroep!

Enthousiast geworden?
Meld je aan via loopgroep@avpassaat.nl of kom op zaterdag 6 januari 2024 om 9.30 uur naar AV Passaat, Andoornlaan 38 te Papendrecht. Heb je nog vragen? Stel ze tijdens de informatiebijeenkomst op 6 januari a.s. of mail naar bovenstaand mailadres.