Geen Golden Earring, maar wel een Earring op het podium van De Willem

0
144
Foto: Ashley Oomen en Jeroen Lips (aangeleverd)

PAPENDRECHT – Tijdens de theaterserie Iconic Albums staan beroemde platen van Nederlandse artiesten centraal. Dit keer geen Golden Earring, maar wel een Earring op het podium van De Willem. Het wordt een bijzondere avond met het unieke verhaal van vier Haagse vrienden, die muzikale wereldgeschiedenis schreven.

Bassist Rinus Gerritsen wordt op het podium geïnterviewd door Martin Kuiper, en Barry Hay, Cesar Zuiderwijk en anderen vertellen hun verhaal vanaf een groot scherm. Gerritsen neemt ook de mastertapes van Radar Love en Vanilla Queen mee om bezoekers deelgenoot te maken van het ontstaansproces van deze Earring-klassiekers.

Woensdag 20 december, 20.15 uur, te zien in Theater De Willem.

The Freddie Mercury Story; een sensationeel theaterconcert
Met The Freddie Mercury Story gaat de band Crazy Little Things verder waar de film Bohemian Rhapsody ophield. De ongelofelijke muziek van Mercury staat hierbij natuurlijk centraal. Na het succes van Queen: The Story is Crazy Little Things terug met een nieuwe ode aan Queen en frontman Freddie Mercury.

De tributeband valt op door hun sound die verrassend dicht bij het origineel ligt. De zevenkoppige band met frontman Marijn Geluk speelt de sterren van de hemel. Ondanks de vele films en verhalen over zijn leven blijft Freddie Mercury een ongrijpbare legende. Daarom dook popjournalist, DJ en drummer Jean-Paul Heck voor deze show opnieuw in het leven van de muzikant. Ook vroeg hij bekende Nederlanders naar hun herinneringen aan de zanger.

Vrijdag 22 december, 20.15 uur, te zien in Theater De Willem.

Neem eens een kijkje in ons programma via www.theaterdewillem.nl.