7×7-Kerstvoetbal bij VV Papendrecht

0
125
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Op 22 december zal bij Voetbalvereniging Papendrecht het voetbaljaar voor de veteranen afgesloten worden met 7×7-Kerstvoetbal. Vele 35-plussers van VV Papendrecht en VV Drechtstreek zullen eraan deelnemen.

De teams, bestaande uit 6 veldspelers en een keeper, gaan vanaf 20:00 uur met elkaar op een half veld de strijd aan. Zo zullen er vuurkorven aangestoken worden. Geïnteresseerd? Pak je voetbaltas in en doe mee. Of kom gewoon kijken naar het voetballen en blijf daarna voor de nazit hangen in de kantine die versierd is in de kerstsfeer. Allerlei versnaperingen zullen verkrijgbaar zijn. Zo zal de snert uiteraard niet ontbreken.

We zien u op de vrijdagavond voor de kerstdagen graag op sportpark Slobbengors, Anthony Fokkerweg 3.