Herfst Ondernemers Award wordt 14 december uitgereikt

0
94
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Op woensdag 13 december wordt de derde Seizoens Ondernemers Award Papendrecht uitgereikt door Sophia de Keizer, wethouder financiën, economie en communicatie.

De gemeente Papendrecht en Papendrecht Verrast willen hiermee lokale ondernemers in het zonnetje zetten en lokale samenwerking bevorderen, om zo meer onderlinge verbinding mogelijk te maken. Daarom is de Ondernemers Seizoens Award Papendrecht in het leven geroepen; een prijs die elk seizoen wordt uitgereikt.

Barend Romijn sleepte de eerste Seizoens Award binnen: de Lente Award. En Van Wijngaarden Elektro won de Zomer Award.

De jury heeft zich voor de Ondernemers Award Papendrecht Herfst 2023 gebogen over een grote lijst met Papendrechtse ondernemers die eruit springen. Hierbij waren de nominaties van bedrijven die naar welkom@ondernemersawardpapendrecht.nl werden gemaild, erg behulpzaam.