Muziekcursus voor kinderen brengt muzikale avonturen tot leven

0
211
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Benieuwd naar de mysterieuze wereld van muziekinstrumenten? Nieuwsgierig hoe een bugel of saxofoon klinkt? Of wil je ontdekken hoe een drumstel werkt en hoe je prachtige klanken uit een trompet kunt toveren? De oplossing ligt binnen handbereik, want er gaat weer een nieuwe Muziek ABC cursus van start.

Deze zesdelige gratis muziekcursus, speciaal ontworpen voor kinderen in groep 4 en 5, belooft een reis vol muzikale avonturen te zijn. Georganiseerd Excelsior Papendrecht, brengt deze cursus de wereld van muziek tot leven. Maar dat is niet alles. De jonge deelnemers zullen ook zelf muziek maken met coole instrumenten zoals kazoo’s en P-buzz-en, waardoor elke les een onvergetelijke ervaring belooft te worden.

De muziek ABC lessen worden gehouden op woensdagavond van 18:30 uur tot 19:15 uur in het verenigingsgebouw van Muziekvereniging Excelsior in Papendrecht. De cursus start op woensdag 10 januari en loopt door tot en met woensdag 14 februari.

Deze interactieve muzikale cursus is specifiek gericht op kinderen in de leeftijd van groep 4 en 5, die hun liefde voor muziek willen ontwikkelen en verkennen. De cursus is volledig kosteloos. Aanmelden is eenvoudig en kan via e-mail naar info@excelsiorpapendrecht.nl. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! Voor meer informatie, kijk op www.excelsiorpapendrecht.nl.