Frans Duijts in Wij houden het Hollands

0
194
Frans Duijts, foto: WHHH

DRECHTSTEDEN – Wij houden het Hollands blijft cadeautjes weggeven op de radio. Aankomende zondag komt niemand minder dan Frans Duijts naar de studio in Papendrecht, om alles te vertellen over zijn nieuwe singles en het avontuur dat hij dit jaar heeft meegemaakt op de tv in het programma Het perfecte plaatje. Frans is te gast tussen 13.00 en 14.00 uur.

In het eerste uur tussen 12.00 en 14.00 uur komt Roland Verstappen, bekend van de hits Helemaal niets en Zij is wonder alles vertellen over zijn nieuwe cd en single.

Het programma waar de Nederlandstalige sterren altijd stralen Wij houden het Hollands is iedere zondag live te beluisteren van 12.00 tot 14.00 uur in de Drechtsteden en daarbuiten via Papendrecht FM 105 MHz, ATOS Radio 106.1 MHz, Radio Ridderkerk 105.7 MHz en Merweradio 105.4 MHz.