Papendrecht MO17-1 is kampioen

0
185

PAPENDRECHT – Papendrecht MO17-1 speelde donderdagavond op het hoofdveld van het eigen Slobbengors de kampioenswedstrijd tegen Neerlandia ’31 MO17-1. Aangezien de tegenstander een 9-tal was, werd er 9 tegen 9 gespeeld en niet het gebruikelijke 11 tegen 11.

In het begin was het daarom zoeken voor de thuisploeg. Neerlandia ’31 was het 9×9 gewend en wist dan ook van tijd tot tijd door te breken zonder echt gevaarlijk te worden.Na een aantal aanwijzingen van de trainers begonnen steeds meer rood-zwarten hun draai te vinden en in de 18e minuut viel dan ook de 1-0 door Loïs. Daarna begon het spel van Papendrecht er steeds beter uit te zien. In de 33e minuut scoorde Loïs haar tweede. Liza kon daar niet bij achterblijven en scoorde binnen drie minuten ook twee keer waardoor de ploegen met een 4-0 stand gingen rusten.

In de rust gaf de begeleiding nog wat aanwijzingen en verder vooral complimenten voor het spel. Nu de Papendrechtse meiden het spel doorhadden, wilden ze natuurlijk de tweede helft knallen. En dat gebeurde ook. Acht minuten in de tweede helft scoorde Liza haar 3e doelpunt, twee minuten later gevolg door haar 4e: 6-0. Ook Lisa pikte haar doelpuntje mee en scoorde in minuut 56 de 7-0. Angel maakte tien minuten later 8-0. Liza sloot in de 71e minuut de doelpuntenreeks af met haar vijfde doelpunt en zette de 9-0 eindcijfers op het bord. Daarmee had Papendrecht MO17-1 het kampioenschap binnen.