Roel Esseboom bij Studio De Witt

0
249
Foto: Corrado Francke, RTV Dordrecht

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Gastheer Ben Corino behandelt ook op zaterdag weer allerlei onderwerpen in Studio de Witt. Van een terugblik op de Chanoeka-viering in Dordrecht tot en met de wekelijkse Politieke Stamtafel. Het radioprogramma is tussen 10:00 uur en 12:00 uur te beluisteren op Papendrecht FM 105.

In het eerste uur passeren ook de opening van Lichtkunstexpositie Lucid 2023 en de nabeschouwing met clubwatcher Corrado Francke op de wedstrijd Telstar – FC Dordrecht de revue. De dichter van dienst is Marieke van Leeuwen.

In het tweede uur is Roel Esseboom van de DJS (Dordtse Jazz Sociëteit), de oudste Jazz sociëteit van Nederland, de hoofdgast.

En in het laatste uur zijn in de Politieke Stamtafel twee wethouders te gast: Maarten Burggraaf en Rik van der Linden over Maasterras, Spoorzone en de Stadsas. En Sandra Beckerman, kamerlid voor de SP komt praten over de weigering van staatssecretaris Vivianne Heijnen om antwoord te geven over GenX – afval dat geëxporteerd wordt van chemiebedrijf Chemours naar de VS, dat verboden wordt door de Amerikaanse autoriteiten.

De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10 en 12 uur op Papendrecht FM 105. Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM en maandagmiddag van 17 tot 19 uur bij ATOS Radio 106.1. Het programma wordt op Drechtstad FM 95.7 uitgezonden op zaterdag van 10 tot 13 uur met in het laatste uur de (Dordtse) Politieke Stamtafel.