PKC wint opnieuw

0
135

PAPENDRECHT – PKC heeft zaterdagavond de uitwedstrijd in De Koog tegen KZ gewonnen met 17-19.

De strijd ging zowel aan het begin van de eerste als aan het begin van de tweede helft gelijk op. Esther Cordus opende meteen in de eerste minuut de score voor KZ. PKC liep vervolgens wel uit, maar bij rust was de stand 8-9.

In de tweede helft was het opnieuw Esther Cordus die voor de thuisclub die de score opende: 9-9. Vanaf de stand 13-13 (door Bo Oppe) hield PKC een lichte voorsprong tot het eindsignaal.

Bo Oppen was topscorer bij de heren met 7 doelpunten en bij de dames was dat Brett Zuijdwegt, met 4 punten.

PKC staat nu op de tweede plaats met 8 punten uit 5 wedstrijden. De afstand tot de nummer 1 (LDODK) bedraagt 2 punten.