VV Papendrecht zoekt meiden die willen voetballen

0
167
foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Voetbalvereniging Papendrecht heeft met MO17-1, MO15-1 en MO15-2 (9-tal) drie meidenploegen. Ze doen het prima. Zo werd Papendrecht MO15-1 kampioen tijdens de eerste fase en pakte Papendrecht MO17-1 de titel tijdens de tweede fase. De groepen kunnen echter nog wel wat versterking gebruiken. Zoek jij voor na de winterstop een leuk, gezellig en fit meidenteam? Kom dan voetballen bij VV Papendrecht. Neem gerust contact met ons op. Mailen kan naar tc@vvpapendrecht.nl.

Nieuwjaarsreceptie VV Papendrecht op 6 januari
Bij Voetbalvereniging Papendrecht wordt het nieuwe jaar traditiegetrouw geopend op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar. Op 6 januari wordt in de middag begonnen met het huldigen van de jubilarissen en het spelen van de Nieuwjaarswedstrijden. Om 13.00 uur start de wedstrijd tussen Zondag 35+1 en JO23-2, om 14.30 uur gevolgd door de confrontatie tussen G1 en het VV Papendrecht-Wereldelftal.

Na afloop van het voetballen gaan de deuren van de kantine open voor de Nieuwjaarsreceptie, die officieel geopend zal worden door voorzitter Hans Jonker. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie zullen de nieuwe leden van verdienste in het zonnetje gezet worden. Aan het begin van de avond zal het samenzijn worden afgesloten.