Studio De Witt: laatste uit oude studio

0
385
Foto: Hans Hulswit

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Zaterdag is de laatste Studio De Witt uitzending van 2023. Door de verhuizing van RTV Dordrecht en de nieuwe radiostudio die operationeel moet worden gemaakt zal de eerst uitzending in het nieuwe jaar pas op 13 januari zijn. Overigens, op die dag viert het programma zijn 9e verjaardag dus zal de uitzending een extra feestelijke start zijn op de nieuwe locatie aan de Merwedestraat op de Staart in Dordrecht.

In het eerste uur is bij Studio de Witt de primeur te beluisteren van een door jongeren uit Dordrecht en de zusterstad Varna geschreven symfonie. John Peters vertelt hier in de uitzending meer over.

Andere onderwerpen:
– lichaam gevonden in het water bij Kromhout;
– vossen in Dordrecht;
– voorbeschouwing FC Dordrecht – FC Emmen met sportverslaggever Corrado Francke;
– dichter van Dienst Edjo Frank.

In het tweede uur is Bram Verbrugge, voorzitter van de Stichting voor Sara, de hoofdgast.

In het 3e uur (om 12 uur) aan de (Dordtse) Politieke Stamtafel met de volgende onderwerpen:
– ondernemersfonds;
– extra budget voor de lokale omroep;
– voorkeurstoepassing gemeente.

De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10 en 12 uur op Papendrecht FM 105. Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM en maandagmiddag van 17 tot 19 uur bij ATOS Radio 106.1. Het programma wordt op Drechtstad FM 95.7 uitgezonden op zaterdag van 10 tot 13 uur met in het laatste uur de (Dordtse) Politieke Stamtafel.