AV Passaat organiseert gratis Oudejaarsloop

0
203

PAPENDRECHT – Op zaterdag 30 december sluit AV Passaat het jaar op sportieve wijze af. Voor een nieuw persoonlijk record of gewoon voor een gezellig samenzijn kan iedereen meedoen tijdens deze -gratis- Oudejaarsloop. AV Passaat zorgt voor het parcours, oliebollen, en de inwendige mens.

De Oudejaarsloop van Papendrecht start op de atletiekbaan van AV Passaat, gaat door het Oostpolderpark en komt weer terug bij de koek en zopie tent op de atletiekbaan.

Je kunt kiezen hoeveel ronden van 3 km je wilt lopen tot maximaal een halve marathon. Ook meelopen in estafettevorm behoort tot de mogelijkheden. Iedereen kan dus mee doen op de een na laatste dag van het jaar.

Afstand: naar keuze: 3 – 6 – 9 – 12 – 15 – 18 of 21 km
Waar: AV Passaat, Andoornlaan 38, Papendrecht
Inschrijving is niet nodig.
Starttijd is 10.00 uur
Tijdwaarneming: klok loopt mee.
Er zijn geen kosten verbonden aan dit evenement.
Contact: wegatletiek@avpassaat.nl