Schrijfcafé Papendrecht gaat door in 2024

0
107

PAPENDRECHT – Na enkele succesvolle bijeenkomsten in het najaar van 2023 gaat het Schrijfcafé in 2024 gewoon door. Deze activiteit wordt georganiseerd onder leiding van auteur Bianca Nederlof, in de Volksuniversiteit van Papendrecht.

Het Schrijfcafé is bedoeld voor iedereen die graag creatief schrijft, maar er te weinig aan toe komt of in gezelschap van andere schrijvers inspiratie wil opdoen. Of je nu aan een roman wil beginnen, eindelijk dat kinderboek wil afmaken, wilt werken aan korte verhalen of gedichten, of je levensverhaal op papier wilt zetten, iedereen is welkom. Je kunt aan de hand van oefeningen of opdrachten gaan schrijven of werken aan je eigen tekst. Neem je laptop mee of pen en papier en ga aan de slag…

In de eerste helft van 2024 vindt het Schrijfcafé maandelijks plaats op zaterdagochtenden van 10 tot 12 uur op 13 januari, 17 februari, 9 maart, 13 april, 11 mei en 8 juni, aan de Volksuniversiteit, Vondellaan 158, Papendrecht. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

De data vanaf september zullen nog worden bekendgemaakt.