Auto uitgebrand in Dordrecht

0
168
Foto: Rijnmond

DORDRECHT – Zaterdagavond is rond 21:20 uur een auto in de brand gevlogen aan de Doctor L. L. Zamenhoflaan in Dordrecht. De brandweer bluste het vuur met schuim, maar kon de auto niet meer redden. Deze is volledig uitgebrand.

Geparkeerde auto’s ernaast ontkwamen aan het vuur, wel is er eentje wat beschadigd door de hitte. Wat de oorzaak van de brand is, is niet bekend. De politie heeft linten om de auto heen gezet voor onderzoek. Een woordvoerder zegt dat het gaat om brandstichting, getuigen hebben iemand in een zwarte hoodie zien wegrennen.

Volgens de politie staat het team van Dordrecht op scherp vanwege de vele autobranden in de stad. In februari 2022 was dit parkeerterrein nog een plaats delict vanwege een steekpartij met vijf gewonden.

Dit is een artikel van onze mediapartner Rijnmond.