VV Papendrecht eert jubilarissen

0
118
Voorzitter Hans Jonker, foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar werden bij VV Papendrecht de jubilarissen gehuldigd. Deze keer waren liefst 11 personen minstens 25 jaar lid. Elk lid werd door voorzitter Hans Jonker toegesproken, waarna hij het speldje opspeldde en een bos bloemen overhandigde.

Het ging om de volgende VV Papendrechters:
• 25 jaar lid: R. de Vogel, N. van Heteren, H. van Dongen, D. Verschoor, J. van Est, P. Bouw en N. Kamerling.
• 40 jaar lid: L. Bax.
• 50 jaar lid: J. van Dalen.
• 60 jaar lid: F. Leeuwendal en A. Visscher.

Bijzonder om aan te tekenen is dat de heer Leeuwendal niet zomaar 60 jaar lid is, maar 60 jaar voetballend lid. Begonnen bij de jongste jeugd, speelt hij inmiddels al vele jaren bij de Zondagveteranen. Daarmee is hij waarschijnlijk het langst voetballend lid uit de clubgeschiedenis.