Nieuwe bijeenkomsten ‘Grip op je leven’

0
112
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Jannie Nomen en Art Groenenboom zullen ook in 2024 elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur aanwezig in de Papendrechtse bibliotheek. Daar vinden verschillende activiteiten plaats. Volwassenen zijn welkom voor onder meer rummikub, schaken, sjoelen en voor een goed gesprek of een luisterend oor.

Er zijn ook weer nieuwe bijeenkomsten ‘Grip op je leven’. Hier praat men met elkaar over jeugd en opvoeding, het sociale netwerk, talent en zelfvertrouwen en je manier van communiceren. Aanmelden kan door te bellen naar 078-6154741 of een mail te sturen naar aanmelden@sterkpapendrecht.nl met vermelding van je naam, telefoonnummer, adres en geboortejaar. De nieuwe serie start in februari op de dinsdagmiddag.

Inmiddels is er een vast groepje van 5 schakers die wekelijks komen schaken. Wie zin heeft kan om 14.00 langs komen en meedoen. Een keer in de maand komt de wandel rollatorgroep koffie drinken op dinsdagmiddag en er is een aantal dames met gemeenschappelijke interesse voor culturele uitjes, die met elkaar plannen maken om dingen gezamenlijk te gaan doen.