VV Papendrechters onderscheiden

0
235
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Drie VV Papendrechters zijn onlangs onderscheiden voor hun jarenlange inzet voor de club. De heren De Groot en Van Pelt werden benoemd tot Lid van Verdienste. Mevrouw Klooster kreeg een ‘Blijk van Waardering’.

De heer De Groot heeft zich onder meer in diverse functies 12 jaar lang ingezet voor de jeugdafdeling. Sinds 2012 is hij de drijvende kracht en organisator van het jaarlijkse schoolvoetbal dat in het voorjaar op het Slobbengors plaatsvindt. De heer Van Pelt voert allerlei werkzaamheden uit ten behoeve van de accommodatie. Ook was hij actief voor de kantine. Mevrouw Klooster heeft zich met name verdienstelijk gemaakt voor de meisjes-/vrouwenafdeling van VV Papendrecht. Tegenwoordig heeft ze zitting in de Technische Commissie Vrouwen.

Tijdens een speciale ceremonie ontvingen de heren van voorzitter Hans Jonker het bijbehorende speldje en mevrouw Klooster een fraaie oorkonde. Daarnaast kregen ze alle drie een bos bloemen.