Teken- en schildercursussen bij VU Papendrecht

0
107
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Met de start van het nieuwe jaar begint er ook weer een groot aantal nieuwe cursussen, onder andere op het gebied van tekenen en schilderen.

Op maandagavond 15 januari kun je aan de slag bij de cursus ‘Model- en portret tekenen en schilderen’, die bestaat uit 6 lessen, 1 x per 14 dagen.

Op maandagmiddag 26 februari begint de eerste van 5 wekelijkse lessen ‘Perspectieftekenen’. In deze cursus leer je de ins en outs op simpele wijze. Les 1: perspectief met 1 verdwijnpunt Les 2: perspectief met 2 verdwijnpunten. Les 3: perspectief en les 1 en 2 toegepast naar aanleiding van stilleven. Les 4: interieur Les 5: zelf construeren en atmosferisch perspectief.

Verder zijn er nog mogelijkheden om in de loop van het seizoen aan de slag te gaan met een workshop ‘Ecoline technieken’, een workshop ‘Cocktails tekenen met aquarelverf’, een introductiedag ‘Vedic Art’, 3 lessen ‘Aquarel – nat in nat’ of 4 lessen ‘Tekenen met potlood en houtskool’.

Al deze cursussen met de inhoudelijke informatie en prijzen zijn te vinden op de website van Volksuniversiteit Papendrecht: www.vupapendrecht.nl