Alzheimercafé: ‘Veranderd gedrag bij dementie’

0
81

PAPENDRECHT – Op donderdagavond 25 januari is er weer een Alzheimer Café. Het onderwerp is deze keer Veranderd gedrag bij dementie.

Gastspreker Rogier Taal is casemanager dementie. Hij geeft een presentatie over mensen met dementie van wie het gedrag verandert. Hoe kan het gedrag van mensen met dementie veranderen? Hoe kun je hier als naaste op reageren en mee om gaan? Er is ruimte om vragen te stellen over uw eigen situatie.

Aanvang van de avond: 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur. Aanmelden is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Het Alzheimercafé bevindt zich in het Odensehuis, P.S. Gerbrandystraat 31 in Papendrecht. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Sterk Papendrecht via tel: 078-6154741 of mantelzorg@sterkpapendrecht.nl