Kees Thies bij Studio de Witt

0
219

PAPENDRECHT/DORDRECHT – Een nieuw jaar, een nieuw begin, maar nog niet vanuit de nieuwe locatie van RTV Dordrecht/Drechtstad FM. Studio De Witt viert vandaag haar negende verjaardag en het was de bedoeling om in de nieuwe studio aan de Merwedestraat op de Staart vandaag een jubileumuitzending te organiseren. Aan de nieuwe radiostudio wordt nog hard gewerkt, maar die is nog niet klaar. Gelukkig boden de collega’s van Papendrecht uitkomst. Studio De Witt wordt uitgezonden vanuit Papendrecht van 10.00u – 12.00u.

In het eerste uur is er aandacht voor de nieuwjaarsbijeenkomsten van Zwijndrecht en Dordrecht met interviews met de burgervaders Edo Haan (Zwijndrecht) en Wouter Kolff (Dordrecht). Ook werd er door daklozen in het Dordtse Stadhuis op ludieke wijze aandacht gevraagd voor de nijpende woningnood in Dordrecht.

Met FC Dordrecht clubwatcher Corrado Francke neemt presentator Ben Corino het laatste transfer- en wedstrijdnieuws door van de Dordtse club.

Dichter van Dienst is Boike.

De hoofdgast in deze uitzending is de Dordtse columnist van het AD/De Dordtenaar Kees Thies. Thies was negen jaar geleden de eerste hoofdgast van ons programma. Tijd om samen met hem terug te blikken.

De (Dordtse) Politieke Stamtafel vervalt deze week, waarin de politiek terugkeert van het kerstreces.

De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10 en 12 uur op Papendrecht FM 105. Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM en maandagmiddag van 17 tot 19 uur bij ATOS Radio 106.1.