Wij houden het Hollands gaat weer live

0
142

REGIO – De afgelopen twee weken was Wij houden het Hollands non-stop te beluisteren in verband met de kerst en de jaarwisseling. Aankomende zondag om 12.00 uur beginnen we weer met heel veel zin met ons programma in het nieuwe jaar 2024. Ook dit jaar hopen we weer uit te pakken met veel studiobezoekjes van leuke artiesten.

In de uitzending van aanstaande zondag hebben we een volle bezetting van artiesten weten te regelen, want tussen 12.00 en 13.00 uur komen Demy de Groot en Ad van Opstal en tussen 13.00 en 14.00 uur zijn Jesse Prins en Kevin Madero te gast. Ze komen allemaal praten over hun nieuwe muziek en die laten wij natuurlijk horen in de uitzending.

Op 21 januari hebben wij ook een leuk bezoek gepland staan. De jonge zangeres Senna heeft de laatste jaren heel wat hitjes op haar naam weten te krijgen. Ook de zanger van de hit De toreador, Wilbert Pigmans, komt langs op deze datum.

Het programma waar de Nederlandstalige sterren altijd stralen Wij houden het Hollands is vanaf zondag weer live via Papendrecht FM 105.0 MHz, ATOS Radio 106.1 MHz, Merwe Radio 105.4 MHz en Radio Ridderkerk 105.7 MHz.