Jas van vermiste Yoran gevonden bij Papendrecht

0
686
De vermiste Yoran Krol (16) uit Sleeuwijk © Politie

PAPENDRECHT – De jas van de al wekenlang vermiste Yoran Krol (16) uit het Brabantse Sleeuwijk is vrijdag in de rivier de Merwede bij Papendrecht gevonden. Volgens de politie is de jas gevonden dankzij een tip.

De melding kwam vanuit een bedrijf op industriegebied Avelingen. Een medewerker zou iets in het water hebben zien drijven. Met boten, een politiehelikopter en een hond is op diverse plekken gezocht.

Deze zaterdag is een grote zoektocht naar de tiener gestart. Daar doen meer dan duizend mensen aan mee. Aan Omroep Brabant liet het Coördinatie Platform Vermissing (CPV) al weten dat er vooral bij de oevers van de rivier zal worden gekeken.

Yoran is 1,70 meter lang en heeft blond haar. Hij werd het laatst gezien in de nacht van 24 december bij jongerencentrum De Pomp in Almkerk. Een dag later is zijn fiets gevonden op de Merwedebrug bij Gorinchem, zo’n 12 kilometer van De Pomp.

Niet gevonden
In de loop van de zaterdagavond moest vast worden gesteld dat Yoran ondanks alle inspanningen nog niet gevonden was.

Dit is een bericht van onze mediapartner Rijnmond.