Grote brand in vrijstaande woning Goudriaan geblust

0
93

ALBLASSERWAARD – Een grote brand in een huis aan de Zuidzijde in Goudriaan in de gemeente Molenlanden is rond 16:15 uur geblust. De brandweer heeft het pand geventileerd en heeft het daarna ingepakt. De schade aan de vrijstaande woning lijkt fors, maar een schade-expert moet daar nog over oordelen.

De brandweer rukte iets na 15:00 uur uit met meerdere voertuigen, omdat het vuur snel om zich heen greep. De brand zou zijn ontstaan in een buiten staand bankstel en sloeg vervolgens via een overhangend dakdeel over naar het dak. Er was sprake van veel rookontwikkeling. De brandweer heeft een deel van het dak gesloopt om bij de vuurhaard te komen.

De bewoners wisten naar buiten te komen en zijn ongedeerd gebleven.

Dit is een bericht van onze mediapartner Rijnmond.