Bibelot presenteert Special Star Disco  

0
148
Foto: aangeleverd

DORDRECHT – De Special Star Disco is een initiatief dat zich inzet voor het creëren van inclusieve en toegankelijke disco-avonden voor mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Na een periode van afwezigheid, is de Special Star Disco terug en klaar om de dansvloer weer te laten schitteren. Op zaterdag 2 maart biedt deze unieke disco-avond een inclusieve en feestelijke ervaring voor iedereen.

We zullen op deze avond de muziek op een zachter geluidsniveau draaien en zorgvuldig omgaan met lichteffecten, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt op de dansvloer. Wat de avond extra bijzonder maakt, is het gevarieerde muziekprogramma dat zorgvuldig is samengesteld om de avond tot een waar feest te maken. Verwacht een overvloed aan hits waarbij alle aanwezigen verzoeknummers kunnen indienen. Daarnaast staat karaoke op het programma, waardoor iedereen de kans krijgt om hun zangtalent te laten stralen.

Kom en beleef een avond vol muziek, dans en plezier tijdens de Special Star Disco.
Uiteraard zijn begeleiders van harte welkom.

Tickets:
Voorverkoop € 8,-

Meer over dit evenement weten? Zie dan Special Star Disco – Bibelot.