Meld je NLdoet-klus aan voor 1 februari

0
132
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 20ste keer NLdoet. NLdoet is voor organisaties een mooie manier om nieuwe enthousiaste vrijwilligers te vinden. Bovendien een kans om je organisatie in de schijnwerpers te zetten.

Doet jouw organisatie dit jaar ook mee? Je kunt je activiteit nog aanmelden tot 31 januari via: Meld je activitei aan via NLdoet

Heb je wat inspiratie nodig voor het bedenken van een klus? Kijk op NLdoet wat andere organisaties aanbieden.

Vanuit Vrijwilligerspunt Papendrecht doen we ons best om zoveel mogelijk medewerkers van bedrijven, groepen en individuele inwoners te werven om deel te nemen aan een klus. Ook Burgemeester en wethouders zullen zich dit jaar inzetten. Misschien wel bij jouw organisatie.

Doe mee en meld nog snel jouw activiteit aan.

Eén dag voor Papendrecht
Vrijwilligerspunt Papendrecht roept ook dit jaar bedrijven op om mee te werken aan NLdoet.

Medewerkers-vrijwilligerswerk
Geef een aantal medewerkers de mogelijkheid om voor NLdoet de handen uit de mouwen te steken ‘in de baas z’n tijd’. Je helpt door het beschikbaar stellen van extra helpende handen. Of met professioneel advies en -gereedschap aan de slag te gaan.

Het mes snijdt aan twee kanten, je bedrijf toont maatschappelijke betrokkenheid en geeft iets terug aan de samenleving. Tegelijkertijd krijgen de medewerkers een kans om elkaar op een andere manier te leren kennen en je bedrijf staat in de spotlights. Er ontstaat als het ware een win-win situatie. Medewerkers en maatschappelijke organisaties worden hier gelukkig van. We noemen dit ‘medewerkers-vrijwilligerswerk, vrijwilligerswerk in de baas z’n tijd!’

Helpt jouw bedrijf mee?
Vorig jaar hebben o.a. medewerkers van Coneco, Riwal, de gemeente en de Ladies’circle 35 Alblasserwaard meegewerkt. Het college van burgemeester en wethouders geeft al jaren het goede voorbeeld door zich te verbinden aan een klus. In 2023 hielpen ze in het Odensehuis.

Meer informatie of aanmelden
Werkgevers die maatschappelijk betrokken zijn wordt gevraagd om dit initiatief te omarmen. Neem contact op met het Vrijwilligerspunt en maak een afspraak over deelname en matching aan een leuke maatschappelijke organisatie. Stuur een mail naar het Vrijwilligerspunt: vrijwilligerspunt@sterkpapendrecht.nl of bel 078 6154741