Voorstellingen in De Willem

0
123
Foto: Roy Beus

PAPENDRECHT – Het Feest van Tante Rita de musical (4+) is een vrolijke voorstelling voor de hele familie. Wie kent de hits van Minidisco niet; Coco Loco, Dans met Tante Rita, Theo Theo, De Dieren uit De Dierentuin en natuurlijk Tsjoe Tsjoe Wa.

De makers van de bioscoopfilm brengen Het Feest van Tante Rita naar De Willem in een compleet eigen musical. Als Theo en Lulu voor het eerst alleen naar het grote dansfeest van Tante Rita gaan, beleven ze een avontuur in het Tsjoe Tsjoe Wa-bos en ontmoeten ze de meest bijzondere figuren. Met de Minidisco-liedjes, een enthousiaste cast, meerstemmigheid en bijbehorende choreo’s, een heerlijk decor en hilarische scènes is ‘Het Feest van Tante Rita’ de musical voor de hele familie! Na afloop is er in de foyer nog een heerlijke meedans-Minidisco voor alle kinderen.

Zaterdag 20 januari, 13.30 uur – € 17,50

Geniet van de muziek en humor van en over de losers van deze wereld
Cabaret duo n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando) kende werkelijk een vliegende start. Direct na hun afstuderen aan de toneelschool wonnen de twee het Amsterdams Kleinkunst Festival 2021. Nu zijn ze klaar voor hun eerste voorspelling: n00b speelt n00b. Geheel in stijl gaat hun show over het zijn van een noob: een beginneling, een groentje. Als een wervelwind vliegen Bakker en Kafando over het podium. Geniet van de muziek en humor van en over de losers van deze wereld.

Donderdag 25 januari, 20.15 uur – € 18,00

Eerste avondvullende voorstelling cabaretier Thjum Arts
Thjum Arts won het Amsterdams Cabaret Festival 2018, behaalde de finale van het Leids Cabaret Festival 2020 en zegevierde op het Cameretten Festival 2021. Wat je noemt een sterke basis voor een cabaretcarrière. In Tijdloos genot vermengt hij de tijdsgeest met persoonlijke anekdotes en actuele gebeurtenissen. Terwijl de wereld op volle toeren verder raast, staat de komiek juist stil. Tijdloos genot is wat hem betreft het hoogst haalbare, een ervaring waar ieder mens recht op zou moeten hebben. Maar wat voor consequenties heeft een dergelijke leefwijze?

Donderdag 1 februari, 20.15 uur – € 17,50