De betovering van Belle & het Beest

0
264
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Theatergroep Het Masker viert haar 60-jarig jubileum en brengt ook dit jaar weer een avondvullende voorstelling voor je op de planken:

De betovering van Belle & het Beest
Stap in een magische wereld vol romantiek en avontuur met dit betoverende muzikale sprookje. Het welbekende verhaal voor jong en oud, gestoken in een nieuw jasje.

Belle en haar hebberige zussen wachten op de terugkomst van hun moeder. Door autopech kan zij helaas niet thuiskomen en ze klopt aan bij een bijzonder kasteel. De tijd staat in dit kasteel stil, sinds de prins is vervloekt om een beest te blijven. Belle’s moeder plukt een roos en wordt ter plekke bestraft door het Beest. Haar dochter Belle neemt haar plaats in op het kasteel. Weet zij het hart van het Beest te raken om de vervloeking op te heffen?

Het is een verhaal over egoïsme, hebberigheid en de kracht van liefde. Kom en laat je meeslepen door dit tijdloze verhaal vol betovering en emoties.

Speeldata
In theater de Willem

*Zaterdag 3 februari 2024
aanvang 19:30 uur

*Zondag 4 februari 2024
aanvang 14:30 uur

Kaartjes kun je rechtstreeks reserveren via theater de Willem, www.theaterdewillem.nl of via de link: www.theatergroephetmasker.nl.

Kijk naar het promotiefilmpje van Belle en het beest: