Schuif aan bij Alpha

0
181
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Op 28 februari start er weer een nieuwe Alpha in Papendrecht. Wil je in een aantal interactieve avonden de basis van het christelijk geloof ontdekken op een laagdrempelige en gezellige manier? Dan ben je van harte welkom om aan te schuiven.

Vraag je je wel eens af of er meer is tussen hemel en aarde? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Houd je van een goed gesprek? Of wil je je gewoon eens verdiepen in het christelijk geloof? Dan is Alpha iets voor jou! Het is gratis, gezellig en verrijkend.

Wat is Alpha?
Alpha is een plek waar je jezelf kunt zijn. Waar je alles mag delen. Waar je mag twijfelen. Waar je welkom bent. Alpha bestaat uit elf interactieve bijeenkomsten waarin deelnemers het gesprek aangaan over het leven, geloof en God. Elke Alpha-bijeenkomst bestaat uit een gezamenlijke maaltijd en een inleiding. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Praktische informatie
Woensdagavond 28 februari is de startavond waarin we kennismaken met elkaar en met Alpha. Deze avond is geheel vrijblijvend. Daarna kun je beslissen of je er mee door wilt gaan of niet. We beginnen om 18:30 uur en eindigen om 21:30 uur. Deelname is gratis. Locatie: Elimkerk, P.C. Hooftlaan 178 in Papendrecht.

De andere data zijn: 6 maart, 13 maart, 20 maart, 27 maart, 3 april, 10 april, 24 april, 1 mei, 15 mei en 22 mei (slotavond). Meer informatie vind je op www.elimkerk.nl/alpha.

Contact
Voor vragen of om je aan te melden voor deze Alpha kun je terecht bij Marijke Koers (bel of stuur een berichtje naar 06-23065773 of mail naar info@marijkekoers.nl).