Studio De Witt weer vanuit Papendrecht

0
185
ees Thies bij Studio De Witt, foto: Hans Hulswit

PAPENDRECHT/DORDRECHT – De tweede uitzending van Studio De Witt van dit jaar komt weer vanuit de radiostudio van Papendrecht FM, de werkzaamheden in de nieuwe radiostudio van RTV Dordrecht zijn nog in volle gang. Het maakt de inhoud van Studio De Witt niet minder interessant.

In het eerste uur is er zoals gebruikelijk aandacht voor actualiteiten, zoals de protestgroep die wekelijks aan de poort van Chemours Dordrecht staat. De protestgroep gaat volgende week naar het Europees Parlement. Er is ook aandacht voor sport, met het Sportgala Dordrecht, de inbraak en vernielingen bij voetbalclub GSC/ODS en clubwatcher Corrado Francke over FC Dordrecht. Dichter van Dienst is Peter M. v.d. Linden.

In het tweede uur is het tijd voor de Politieke Stamtafel, over de mogelijke verruiming van het aantal standplaatsen voor woonwagens, een interview met de Dordtse burgemeester Wouter Kolff over de spreidingswet en aandacht voor opvang van asielzoekers in Hotel Ara in Zwijndrecht. Ook gaat de Politieke Stamtafel over de vraag ‘Is de Zwijndrechtse rotonde een sta-in-de-weg voor de Dordtse brugplannen?

De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10 en 12 uur op Papendrecht FM 105. Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM en maandagmiddag van 17 tot 19 uur bij ATOS Radio 106.1. Via Drechtstad FM 97.5 wordt het programma uitgezonden van 16 tot 18 uur op zaterdagmiddag.