Creatieve cursussen bij De Kooy

0
143
NLdoet: de Kooyker

PAPENDRECHT – Bij Wijkvereniging de Kooy is een nieuwe creatieve workshop opgestart. De cursus wordt door een ervaren lerares gegeven. In januari gaat het daarbij om stippelkunst met acryl en in februari om techniek met ecoline.

De materiaalkosten bedragen 7,50 euro per maand. De cursus wordt op maandagmiddagen gegeven in wijkgebouw de Kooyker (Pieter Zeemanlaan 37a ) gegeven. De cursus duurt van 14 tot 16 uur. Er zijn nog enkele plaatsen voor de cursus vrij op dit moment.

Opgeven kan via: info@creatievepraktijklecomte.nl/de-kooy, of via martha.bergmans@gmail.com

De wijkvereniging is ook op zoek naar vrijwilligers voor de ondersteuning van bestuurlijke taken en horeca en verschillende activiteiten. Opgeven kan bij: edvandriel@planet.nl