PKC wint van Groen-Geel

0
123

PAPENDRECHT – PKC heeft zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen Groen-Geel gewonnen. De eindstand was 28 – 14. De Papendrechtse ploeg staat daarmee nog steeds op de eerste plaats in de ranglijst.

Hoewel namens de bezoekers Hidde Pettinga en Romy Knuppe de score openden, kwam de thuis ploeg geen enkel moment in gevaar. In de 4e en 5e minuut brachten Nienke Hintzbergen en Zita Schröder de Papendrechters langszij. Ook in de 5e minuut creëerde Richard kunst met 3-2 een voorsprong en die raakte PKC niet meer kwijt. De eerste helft eindigde met een stand van 13-10.

In de tweede helft bouwde PKC de voorsprong uit totdat Olav van Wijngaarden met twee doelpunten de eindscore bepaalde.

Topscorer bij de dames was Zita Schröder met 5 doelpunten en bij de heren was dat Arjen van Houwelingen met 4 punten.

PKC staat op de eerste plaats met 14 punten uit 9 wedstrijden. LDODK zit de Papendrechters op de hielen met evenveel punten, maar minder doelpunten: PKC heeft er 172, LDODK heeft er 165.