Olympia Papendrecht op Utrecht Trophy

0
102
Foto: aangeleverd

UTRECHT – Op zaterdag 20 januari was het voor de afdeling Ritmische Gymnastiek de aftrap van het wedstrijdseizoen. De meisjes van de eerste divisie mochten naar Utrecht voor een Internationaal toernooi.

Tijdens deze wedstrijd namen er meisjes deel uit Griekenland, België, Duitsland, Luxemburg, Estland en Nederland. De dag startte met de oefening Zonder Materiaal van Julia van Stiphout. Zij liet een oefening zien in de categorie benjamins B-light. Zij behaalde in een heel sterk deelneemstersveld een 5de plaats all-round.

Daarna was het de beurt aan de Benjamins B. Als eerste kwam Vivian Kuik de vloer op. Zij voelde zich niet lekker, maar heeft de wedstrijd toch afgerond en eindigde op een 10de plaats in het all round klassement.
Clubgenootjes Emily Visscher en Enora Verveer deden ook in deze categorie mee en lieten van zich spreken tijdens hun oefening Zonder Materiaal. Na afloop kregen was de jury zeer tevreden. Emily eindigde op een 8ste plaats en Enora werd 15de.

Als laatste was het de beurt aan Lova van der Graaf. Zij heeft dit seizoen promotie gemaakt en komt dus in een hoger niveau uit dan vorig seizoen. Dan is zo’n eerste wedstrijd best spannend. Maar Lova liet zien dat zij deze overstap waard is en liet een oefening Zonder Materiaal en oefening met bal zien. Daarmee eindigde zij op een 12de plaats