Via Cultura Live – Dordt op Drift

0
220

DRECHTSTEDEN – De afgelopen 2 maanden hebben de 1e jaars AV-studenten van het Davinci College hard gewerkt aan een opdracht die gericht was op het water in Dordrecht.

Het ging om een vrije opdracht met als SUB-Genre: Water als Natuur, Vijand, Nut of Ontspanning. De leerlingen konden daaruit kiezen en vervolgens een video maken die tussen de 1 en 3 minuten duurde. Deze opdracht werd uitgevoerd in samenwerking met Via Cultura.

De video’s van de leerlingen werden vervolgens in een live-uitzending vertoond in de Biesboschhal aan de Dordtse Maasstraat. Alle studenten waren aanwezig en kregen een taak. Een aantal in de techniek, floormanagement, achter de bar en als gastman/vrouw.

Ook waren er 3 studenten als tafelgasten: Amber, Bo en Max.  Presentatie was in handen van: Tristan van Brummen en Jamie Janssen

De opname die hiervan is gemaakt door Via Cultura Live is nu te zien op TV (oneven uren) en op onze website.