Ervaring opdoen als toezichthouder?

0
121

PAPENDRECHT – Recreatie en Cultuur Holding B.V. Is de Holding van twee werkmaatschappijen die ieder een onderneming exploiteren: het Sportcentrum en Theater De Willem in Papendrecht. Deze ondernemingen zijn per 1 januari 2018 door de gemeente Papendrecht verzelfstandigd en worden geleid door Erik Groeneweg als directeur. Claudia Schoon, Piet van de Merwe, Richard Grotendorst en Piet Hoogendoorn vormen de Raad van Commissarissen.

Ben jij nog geen toezichthouder maar wil je graag onderzoeken of dat wat voor je is? Wij willen je graag met dat vak kennis laten maken. Je mag gedurende een jaar in onze Raad meepraten en meedenken, maar niet meebeslissen. Zie het als een leertraject. En na dat jaar komen we elkaar wellicht ergens tegen als je “voor het echie” toezichthouder bent. De Raad vergadert 4 tot 6 keer per jaar.

Heb je interesse in het vak van toezichthouder en ben je jong (dertiger), enthousiast, leergierig en woon je in Papendrecht? Stuur dan je motivatiebrief met CV aan de voorzitter van de Raad via cphoogendoorn@gmail.com. Wil je liever eerst even sparren, mail dan je 06-nummer, dan neemt hij contact op.

De Raad hecht aan diversiteit, met aandacht voor leeftijd, culturele achtergrond en gender. Bij de samenstelling wordt rekening gehouden met een zo groot mogelijke spreiding, zowel maatschappelijk als wat deskundigheden betreft. Gezien de huidige samenstelling van de Raad geven we de voorkeur aan een kandidaat met een financiële achtergrond.

Meer informatie is te vinden op www.recreatie-cultuur.nl