SamenSterk: Zie jij jezelf?

0
125

PAPENDRECHT – Ouders uit de Drechtsteden met een kind met psychische kwetsbaarheid zijn van harte welkom bij de (gratis) bijeenkomst van SamenSterk op woensdag 7 februari van 9.30 tot 11.30 uur in De Spil, Stellingmolen 184. Thema deze keer is Zie jij jezelf?!

Voor ouders van kinderen met autisme of een andere diagnose/aandoening, kan het een uitdaging zijn om tijd en energie te vinden voor henzelf. Je bent constant bezig met het zorgen voor je kinderen, hun behoeften en hun welzijn. Het kan gemakkelijk zijn om volledig op te gaan in de behoeften van je kinderen en hierdoor je eigen behoeften te verwaarlozen. Maar vergeet niet dat jij er ook toe doet! Neem even de tijd om in de spiegel te kijken en vraag jezelf af: “Zie ik mezelf?”. Het is oké om prioriteit te geven aan jouw welzijn.

Over dit thema organiseert Sterk Papendrecht een interactieve ochtend waarin men ervaringen en tips met elkaar deelt. Tijdens deze ochtend gaat de groep ook praktisch aan de slag gaan met verschillende zelfzorgactiviteiten. Het belooft een inspirerende en motiverende bijeenkomst te worden waarin men elkaar kan ondersteunen en nieuwe ideeën kan opdoen.

SamenSterk is gericht op oplossingen, positiviteit en wil zo laagdrempelig mogelijk zijn voor alle ouders. Andere familieleden (denk bijvoorbeeld aan pleegouders, opa’s/oma’s) zijn ook van harte welkom. Deelname is gratis. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar samensterk@ouderszhz.nl.