Bestuurder met de schrik vrij nadat boom langs de N3 op zijn bus valt

0
258
Foto: RTV Dordrecht

REGIO – De bestuurder van een bestelbus is vrijdag rond één uur in de middag aan zwaar letsel ontsnapt. Een boom kwam door de harde wind los uit de grond en viel op de oprit van de N3 ter hoogte van het Postillionhotel in de richting ’s Gravendeel. De bestuurder reed vol op de boom in.

Door de kracht die vrijkwam bij de aanrijding spleet de boom in tweeën, waarna er een deel op de rijbaan terecht kwam. Twee vrachtwagenchauffeurs die het ongeluk zagen gebeuren hebben daarna de rijbanen geblokkeerd totdat de hulpdiensten aanwezig waren.

De bestuurder van de bestelbus had waarschijnlijk een engeltje op zijn schouder, want hij kwam zonder noemenswaardige kleerscheuren zijn wagen uit. Zijn voorruit en één van de spijlen van de cabine van zijn bestelbus zijn wel total loss.

Foto: RTV Dordrecht

De brandweer heeft de restanten van de boom weggewerkt. Daarvoor is de N3 in de richting ’s Gravendeel drie kwartier gereduceerd geweest tot één rijbaan.

Dit is een bericht van onze mediapartner RTV Dordrecht.