PKC wint ruim van HKC

0
171

PAPENDRECHT – PKC speelde zaterdagmiddag in eigen huis tegen HKC uit Hardinxveld-Giessendam. De Papendrechters wonnen met 21-10.

Nienke Hintzbergen opende de score voor de thuisploeg in de 2e minuut en scoorde nogmaals in de 8e minuut. In de 17e minuut liepen Olav van Wijngaarden en Mark Klop (HKC) tegen een gele kaart aan. Een strafworp leverde niets op. De eerste helft eindigde bij een stand van 7-4. HKC wist ook in de tweede helft niet langszij te komen.

Topscorer bij de dames was opnieuw Nienke Hintzbergen met 7 doelpunten. Bij de heren maakte Richard Kunst de meeste doelpunten: hij scoorde 5 maal.

Drie ploegen hebben nu evenveel punten, namelijk 14. PKC staat helemaal bovenaan met 214 doelpunten voor en 172 tegen. Dan volgt KZ met 203 doelpunten voor en 160 tegen en daarna LDODK met 198 doelpunten voor en 165 tegen. De nummer 4 DVO, heet 13 punten.